Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy opłaca sie otwierac skrzynie skarbów?

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo się opłaca. Możesz dostać "nowe" rzeczy na 1 dzień lub na perma. Ostatnio z 2 skrzyń dostałem "ciało" i "kopyta" diabła na perma ;D. Poza tym możesz wygrać gadgety po 100 sztuk bodajże.

Opublikowano

Ja ostatnio kupiłem 5 kluczy i miałem Głowe dinozaura 4ever,tonic x100,Snajperke SV-98 na 7 dni,M249 4ever i jakieś spodenki na 1dzień :D

WIĘC SIĘ OPŁACA :D I TO BARDZO !

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Bardzo się opłaca, szczególnie, gdy nie masz outfitu na swoim bohaterze. Ostatnio bardzo dużo rzeczy zostało dodanych do stroju - z resztą od pewnego czasu tylko te elementy można z nich dostać. Trochę szkoda, bo M16 czy SVD na perma to rzadkość ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

ja jestem bardzo zadowolony , dziś 1 raz kupiłem 3 klucze i 3 rzeczy na zawsze . Kamizelka Karcianego Billa , Koszula Karcianego Billa i Stopy toksycznego szkieletu z których jestem dumny bo bardzo mi się podoba ten set szkieleta . Na dniach zakupię premium i otwieram skrzynie ! Jak najbardziej polecam !

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Oplaca sie, ale nie normalnie, 500 funds to za duzo. Czesto sa przeceny na klucze i wlasnie przez to kup.

Wylatują z tego ciekawe i rare rzeczy, lecz taze widgety. A co Tobie dropnie zalezy od szczescia ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Tak, wypadają. Mi wypadł niszczyciel okopów- rpg niedostępne w sklepie.

@down

Dostaniesz

Opublikowano

OK, dzieki, a teraz ostatnie pytanie - w war room, jak wygram całą wojne, to dostane te klucze itp jak mam srebrny poziom nagrody?

Opublikowano

No raczej tak. Dlaczego miałoby być inaczej? Ale do końca wojny jeszcze długo więc możesz kupić pakiet kluczy za 4499F. Ale najczęściej wypadną ci jakieś ubranka i widgety a bronie rzadko - ostatnio m16 dostałem z dobre kilka miechów temu a kluczy nakupiłem dość sporo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...